Periodisk fasta, efter en vecka

Med handen på hjärtat måste jag erkänna att jag inte hade periodisk fasta i helgen. Det var otroligt svårt att fasta när jag var hemma och var ledig. 

Men denna veckan har det gått bra. Jag känner mig piggare och känner inte att jag är så sugen på kvällarna. Men det är jobbigt på förmiddagarna, jag gillar kaffe med mjölk. Det är inte samma sak att dricka kaffe utan mjölk MEN det går. 

Vikt: 73,9 kg (-1,8 kg)

Om jag går ned 1,8 kg per vecka så är det kanon och jag hoppas att på att min viktplatå släpper. Det är otroligt frustrerande och det känns som om jag bara tänker på vikten och mat hela tiden. Jag längtar tillbaka till det mer avslappnande sättet att tänka på maten och vikten. Men jag tror det kommer, bara viktnedgången kommer igång igen.

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *