Oj oj, vad dagarna går snabbt. Det har redan gått en vecka och jag känner mig mycket piggare. Det kan bero på att jag sovit extra mycket, vilket man ska göra när man detoxar.

Fast igår när jag körde ett Vin-Yasa-pass så var jag väldigt seg i starten. Men mot slutet var jag på banan igen.

Jag tänker jättemycket på mat och jag skulle vilja kunna äta luncher precis som alla andra. Men jag tror att det kommer blir lite med “vanlig” mat efter denna detoxen. Jag saknar kyckling och lax och quinoa. Tallriksmodellen med glutenfria kolhydrater. Det är min plan. Det kommer bli jättebra =)

Nähä, nu ska jag ha utbildning med en tjej från en bilfirma!

Tjolahopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Mina morgonrutiner

God morgon! Har ni några speciella morgonrutiner? Jag har haft tidigare och har bestämt mig för att skaffa…