Septemberutmaning: Dag 16

Idag är det blåsigt. Motvind och sidvind och medvind!! Men envis som jag är så hade jag bestämt mig att gå 1 mil. Skoskav och hunger kunde inte ens stoppa mig. Efter öppna förskolan gick jag (det är ca 1,5 km till Öppna förskolan) de resterande 8,5 km. Som tur var regnade det INTE! Solen sken och det var stundvis härligt MEN sedan kom blåsten igen =)

Totalt tiden blev: 1 h 42 min

Nu har jag ont i fötterna… snart kommer det finbesök på fika!

Tjingeling!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om "Septemberutmaning: Dag 16"

  1. BENITA

    1 mil?! DU är duktig!

  2. Linda

    Tack för fikat vännen, de får vi snart göra om!