Droppa in på frukost

IdaIsac5yearsg var det drop-in frukost på Isacs förskola. Det var så mysigt att får tillbringa en timme tillsammans med Isac. Han visade förskolans alla rum… två gånger… för säkerhetsskull. Han visade att de brukar tala teckenspråk under maten. Jag frågade honom varför det var så, han svarade: För att om vi inte pratar så får alla lugn och ro när de äter! Förståndig kille, den där!

När jag kände att det var dags för mig att gå till jobbet, ville han inte riktigt, så jag använde kvinnlig list. Isac och jag byggde värsta långa tågbanan. Tre av hans kompisar tyckte den var jättehäftig och jättestor och de började leka med den. Jag fick en puss av Isac och sedan kunde jag gå. Han avslutade med: Tack för att du kom, mamma! Mitt hjärta smälte. Han är så gullig min prinskorv! Ja, jag vet att man inte ska kalla sin barn öknamn, fast detta är inget öknamn, detta är ett gulligtnamn. Jag har en kung, en prinsesstårta och en prinskorv. =)

… har haft möte hela dan så det har inte blivit något gjort!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *