Helgen var underbar. Jag följde inte matplanen, jag gick upp i vikt men jag njöt och jag tränade.

I lördags sprang jag fartlek i 2,5 km och tillsammans med 1,5 km uppvärmning och lite nedvarvning blev det 4,3 km. Sedan dag 1 på Jillians 30 Days. Jag var supernöjd och jag åt en kebab med bröd (utan locket) utan dåligt samvete. Morötter och dipp till Mello och även lite popcorn =) Gick och la mig nöjd över lördagen.

Efter frukosten på söndagen så planerade jag veckans måltider (för resten av familjen) gjorde en inköpslista. Nöjd med mig själv så avverkade jag 7 km på löpbandet medan jag tittade på ett avsnitt av Biggest Loser. Skitbra kombination. Dag 2 av 30 Days Shread avverkades. Nöjd och hungrig åt vi söndagslunch hos svärisarna även efterrätt åkte ned. Gott! Inget dåligt samvete =)

Veckohandlade tillsammans med Inez, mysigt med lite tjejtid fast hon var trött och hungrig. Ingen bra kombo. Vi lagade varma mackor och jag åt mig lagom mätt, supernöjd!

Ulf bror och sambo hade åkt in till förlossningen så hela dagen väntade vi, tillslut fick vi veta att det blev en liten flicka. Men inte mycket mer än så… får nog veta mer ikväll =)

Imorse när jag vägde mig hade jag gått upp 0,5 kg över helgen MEN det gör inget, jag vet att jag har tränat och det försvinner i veckan!

Sammanfattningsvis, jag är nöjd med mina insatser denna helgen. Ser framemot nästa helg, då ska jag nog försöka träna ännu mer =)

Tjongelong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bodyscanning

Oj, vad tiden går fort. Det är en klyscha och jag tycker det är jobbigt. Varje dag tänker…

Paket till mamma

Jag gjorde ett prickigt paket till min mamma och skickade med snigelposten. Varför? Jo, i våras virkade jag…