men solen skiner. Man kanske ska ge sig ut iallafall.

Inez rullade igår igen. Nu ligger hon på golvet och är väl sådär nöjd. Får se om hon rullar idag igen.

Igår var jag hos en läkare, Stig Stomeus, för att kontrollera min underproduktion av skjöldkörtelhormonet tyroxin. Det låg lite lågt dessutom så sa han att jag hade fetma. Jag visste väl att jag är lite överviktig och att jag inte gått ned alla kilon efter graviditeten MEN fetma. Han frågade mig vad jag vägde när jag var 20 och jag konstaterade att det var ju 24 kg sen. Det var väl inte den jobbiga biten. Den jobbiga biten kom när han började prata med mig som om jag var tre år. Så nedlåtande och sträv i tonen. Jag blev givetvis ledsen och talade om det för honom men han fortsatte ändå. Han tyckte att han var snäll som talade om för mig hur jag skulle göra för att gå ned i vikt. Alla som har försökt banta vet ju att det ibland är svårt. Jag ville bara komma därifrån och ut till bilen så jag fick släppa ut tårarna ordentligt.

Det enda bästa med det hela var att jag faktiskt tog tag i mitt liv igår. Jag åt enligt GI hela dagen.
( nu tittade jag ned och Inez har rullat över på magen igen, undrar hur länge hon vill ligga så nu=) Jag känner mig grymt motiverad och jag ska faktiskt gå ned till min idealvikt. Men tillbaka till honom ska jag aldrig mer gå!

Tjolahopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Botten är nådd!!

Detta inlägg kommer att bli väldig personligt! Igår hände det som inte får hända. mina byxor sprack i…

Mitt nya arbete

Hur har du det i värmen? Det har verkligen varit varmt de senaste veckorna. Snart blir det nog…