Bonusutmaningar: Vecka 2

Jag vill bara berätta att jag håller på att genomföra bonusmaningarna:

  • Balans. Varje dag den här veckan ska du träna din balans när du borstar dina tänder på morgonen. På morgonen står du på ena benet (höger) och på kvällen på det andra (vänster).

    Öva öva öva. Vilken dålig balans jag har… väldigt nyttig utmaning!

  • Kärlek. Skicka en kärleksfull hälsning till någon/några du tycker om. Ett kort, ett brev, en blomma.

    Ulf fick ett kort som jag skickade med snigelposten. Jag lät därför bli att hämta posten och lät honom göra det. Jag stod bakom gardinen och tjuvtittade när han hämtade posten. Jag trodde att han skulle öppna brevet direkt MEN han lät det ligga på köksbordet en stund. Jag hade jättesvårt att hålla mig. Men vad paff han blev när han öppnade kuvertet och kortet och därmed insåg att det var jag som skickat detta brev. Kanonkul, det måste jag göra igen!

  • Morgonträning. Träna två pass under veckan på morgonen. Vad som är morgon för dig avgör du själv.

    Med två små barn så får jag se om jag lyckas, jag ska iaf försöka klara av det på lördag och söndag (om inte Ulf jobbar på lördag förstås, för då går det inte).

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *