Jag gillar måndagar. Dels för att det är början på något nytt, dels för att man inte vet vad veckan har för överraskningar och man kan glömma helgens fusk och frestelser.

Denna helgen har jag INTE fuskat! Jag har varit jätteduktig och jag är jättestolt över mig själv.Som min fria måltid åt jag en kebabrulle sent igår kväll (vilket syntes på vågen imorse =). Det var gott och jag njöt och sedan var det bra!

Vi har gjort färdigt sovrummet, det blir jättefint. Jag ska ta ett kort innan vi fyller det med saker från klädkammaren. Vilket är nästa projekt. Det ska blir en kanonfin walk-in-closet med heltäckningsmatta och ett bra hyllsystem. Har inte bestämt mig för om det är trådbackare och/eller hyllor vi ska använda oss av. I ärlighetens namn så vet jag faktiskt inte vad som finns bakom allt skit! Det ska bort ut och iväg! Ikväll börjar vi… tror jag *ler*

Nähä, nu måste jag iväg.

Tjingeling
~H~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sportlovsvecka

Vilken underbar vecka vi haft så här långt. I måndags var barnen på Luftgevärsskytte. De gillade det och…

Härliga söndag

Jag älskar att äta frukost länge. Söndagar är den enda dagen som Ulf och jag äter den tillsammans.…