Hallååå

Saknat mig? Jag har saknat bloggandet och har velat fram och tillbaka. Men nu har jag bestämt mig. Jag ska dela min viktresa och mitt liv med er.

Det har hänt massor sedan sist och jag kommer ta det lite pö om pö!

Iallafall… jag fyller 40 år i december… och då vill jag vara i bra form. Snygg klänning och hela baletten!

Idag har vi varit i Gällstad och jag köpte nya löpartights, tröja och väst samt strumpor. Mina gamla tights har nämligen blivit sååå slitna att det gått hål i grenen… eller så har jag blivit för tjock 😉 Mest nöjd är jag över västen, varit på jakt efter en tunnare fleeceväst att har när det blir svalare.

image

Hittade jättefina tights och kjol till Inez också. Bild kommer nog i morgon få hon kommer vilja ha det på sig!

Mitt första delmål är att springa 5 km på 30 min. Delmål 1 för vikten är 75 kg.

Nuuuu köör vi!

/Kram kram H

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *