Äntligen…

… har vi börjat renovera tv-rummet. Igår rev vi ned all gammal tapet. Det var en tapet som förra ägaren hade slängt sand på. Vi trodde att de skulle vara svårt att få ned tapeten med det var det inte. Med hjälp av spakelspaden så gick det smidigt. Idag har vi slipat nästan alla väggarna. Det är lite kvar i trappan och under fönsterna. Idag har vi även hittat tapeterna som vi ska sätta upp. Imorgon blir det mer slipning och sedan ska vi tvätta taket och fönsterna. Sen blir det målning! Tokroligt!

För en stund sen åkte Ulf iväg på buggkväll och lämnade mig och Inez hemma. Vi ska kolla på melodifestivalen och mysa framför tv:n.

Ja, det var allt för idag… Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *