Svärmor 65 år

Igår firade vi att svärmor fyllde 65 år. Vi åt middag innan och jag var lagom mät när vi kom dit. Då fick jag veta att hon gjort smörgåstårta. Jag älskar smörgås tårta (näst efter ostkaka dårå!). Jag bestämde mig för att att äta. Det gick en stund och Ulfs farbror och faster kom. Tillslut så märkte jag att svärmor även dukat fram kaffekoppar och jag var jättekaffesugen.

När vi satte oss till bordet och Ulf farbror började ta tårta och sedan skickade till mig bestämde jag mig. Jag skulle inte ha. Jag skickade vidare smörgåstårtan till Ulfs faster som tittade på mig och sa: Ska du inte ha? Nä, jag är mät från middagen så jag hoppar över det, det är onödigt, svarade jag. Men jag fick vänta på kaffet och inget vatten fanns det att dricka… bara läsk och det vill jag inte ha =)

Efter smörgåstårtan blev det tårta! Fast när min svägerska dukade fram tallrikarna frågade hon om jag skulle ha. Jag svarade: Nä, tack! Det blir så bra med kaffe!

Snacka om att jag var nöjd med mig själv när vi kom hem. =)

Synd bara att jag får lite dåligt samvete för svärmor verkar bli ledsen fast det ska hon ju inte vara det är ju val som jag gör för att må bättre!

Ha en skön fredag! Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *