Idag är det fredagen den 13:e. Kommer det hända någon otursaktigt idag? Tror ni på skrock? Ulf tror inte på skrock och tror inte att det kommer hända något otursaktigt! Hans kommentar var: “Jag ramlade ju inte när jag gick runt sjön så det kommer väl inte hända något!” Det är 1o cm snö här och han har precis pulsat runt sjön. Det finns inget att göra på hans jobb så han går hemma och förra gången han gjorde det gick han runt sjön, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Han vill gå ned lite i vikt! =)

Jag förstår inte hur han kan gå på en buggkväll när det är final i Melodifestivalen. När jag påpekade detta sa han: “Att det j-vla skitprogrammet gör ju inget om man missar!” Jag förstår inte detta! Men det kanske beror på att jag är schlagerfreak! (Du förstår väl inte heller Jenny?). Iallafall, det blir en spännande final på lördag. Jag hoppas på Måns men tror tyvärr att Malena vinner!

Nu ska jag äta frukost! Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Måndag

Jag gillar måndagar. Dels för att det är början på något nytt, dels för att man inte vet…

Träningspass

Ett träningstips… jag har fått det från Olgas Facebook. Nybörgare: jobba 30 sek, vila 15 sek. Vila 90…

Mina belöningar

Jag har bestämt mig för följande belöningar när jag klarar olika viktdelmål: 67 kg | Ny sport-BH 65…