id=
Det har varit sjukstuga här i helgen. Denna gången var det jag som har varit dålig, därav ingen uppdatering på bloggen. Men nu är jag pigg igen.

Måndag… denna veckan ska jag springa Vår Ruset tillsammans med 5 st underbara tjejer. Det ska bli så kul. Vad händer mer? Nja, jag vet faktiskt inte… ska försöka att träna jättemycket så att viktresultatet blir jättebra på fredag. Jag har inte varit så nöjd de sista fredagarna.

Vad ska ni göra i veckan?

Tjingelinge!

1 comment
  1. Skönt att du är på G igen. Hade också planerat att springa Vårruset men känner inte att jag är i så bra form + att min man jobbar 18:00 ikväll. Det går ju av stapeln i kväll klockan 18:30 i Malmö. Hade inte hunnit (och ingen barnpassning) Ha en fortsatt bra dag & lycka till med loppet. Peppkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Mörka morgonar…

Jag går ut genom ytterdörren och låser… jag tittar uti mörkret och ryser lite… det är lite kallt,…

Dag 3

Det är dag 3. Jag mår lite konstigt. Ont i benen… Lite sådär krampaktigt. Antagligen gifter som ska…

Dagens lunch

Detta är min lunch, räksallad. Idag har jag gjort morotspuré till Inez men hon sover å sover… Hon…