… och när jag är ledsen vill jag äta. Men idag vill jag inte äta. Idag vill jag bara bli glad så att jag slipper vara ledsen. I vanliga fall så brukar jag föda sorgsenheten med mer mat och därmed tröstäta. Men jag vill inte vara den personen längre. Jag vill inte vara ledsen längre än vad jag måste. Jag vill vara glad. Jag vill vara en hälsosam person som inte gömmer sig bakom maten. Jag vill kunna skaka av mig elakheter och inte bry mig. Jag förstår inte varför andra människor sårar i onödan. Hur ska man kunna skilja på sanna och falska saker. Man litar ju på sina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vattkoppor

Isac har vattkoppor och igår var jag hemma med honom. Han hade inte så många men ganska hög…

Snart helg

Fredag, så härligt. Jag har ingen inspiration att jobba idag. Jag vill bara hänga framför datorn och slösurfa…