Idag skulle vi åkt till min mamma och hälsat på. Tyvärr så har hon blivit sjuk och ringde precis och avbokade. Synd, det var ett par veckor sen vi sågs.

Sååå, vad ska man göra idag? Det måste ju bli ett varv runt sjön, solen skiner även idag! Sedan ska jag nog göra som Camilla (Från BMI 36 till 25) rensa garderoben. Jag har hela tiden trott att jag har ganska mycket kläder som är för små. MEN efter en snabb koll så insåg jag nog att jag har nog slängt de kläderna. Skönt, för de kläderna vill man ju inte ha ändå!

Sedan är det nog dags att göra ett ryck på tvätten… Men nu är det dags för frukost! Ägg och keso! Vad äter ni till frukost?

God morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktsnack

Idag på nyhetsmorgon pratade de om rädslor. Min stora rädsla är att lyckas gå ned i vikt. Låter…

58 dagar kvar…

och jag har ont i halsen. Sjukt deprimerande att bli dålig nu, det är ju slutspurten på träningen…