Efter promenaden runt Mullsjön, köpte vi fika på Landhs. Jag köpte en citroncheesecake med kladdkakebotten. Den var supergod. Vi fikade på altanen med den härliga utsikten över sjön. Mullsjös bästa utsikt… om jag får säga det själv 😉

Efter fikat åkte vi med mustangen till Gränna. Uffe ville köpa några nya plåtskyltar och på Franssons finns en retrohörna. Det blev en skylt och en tavla till väggen i köket. Det blev polkagrisar också =)

Vi åkte hem och grillade fläskfilé, smashed potatis och rosépeppersås. Vi hängde på altanen resten av eftermiddagen. Så jag fick lite bråttom att få till löpningen innan Let’s Dance. Så jag bestämde mig för att bara springa runt sjön. Det blev den bästa 5K-tiden sedan jag började använda Runkeeper. (Men jag vet att jag har sprungit på 32 min men det var inte runt hela sjön då jag svängde av vi Landhs = 4,85 km.) Men en kmtid på 7:23 min är jag stolt över.

Jag har märkt att jag förminska det jag åstadkommit. När någon påpekar att jag springer varje dag så säger jag att det är ju bara 1,6 km. Men jag springer nästan alltid minst 20 min och det blir 2,5-3 km. Oavsett så är det inte bara utan det är verkligen beundransvärt (om jag får säga det själv 😉 att ge sig iväg 20 min varje dag. Idag sprang jag för #119. I år har jag sprungit 380,6 km, jag har varit aktiv i 53 h 20 min 8 sek. Mer än en hel arbetsvecka! Jag är så glad att jag hittade runstreaken, testa du också, det kommer ge dig oväntade lyckokänslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Veckomeny LCHF

Vad blir det för mat?

Har du svårt med matinspirationen? Det har jag också ibland, men jag har insett att planering är det…

God morgon

Idag har jag redan tagit på mig träningskläderna. Jag har inte tränat sen i onsdags! Det är nog…

Semester

Det är härligt med semester. Idag har vi varit i Tenhult och tittat på möbler. Vi behöver ett…