Idag skiner solen och det är inte riktigt lika varmt som igår. Jag jobbar och efter min brukare duschat så tittade vi lite på Stockholm Maraton, jag kan villigt erkänna att jag skulle vilja springa. I alla fall ett maraton i mitt liv.  Kanske ska skiva upp det på min bucketlist.

I morse så läste jag ett inlägg på Mamma Fitness facebook-flöde, om självsabotage. Jag kände mig sååå träffad. Jag måste lita på processen. Påminna mig om att äta hälsosamt inte är en uppoffring utan ett privilegium.

Det är rätt om det är lätt!

Efter lunch åkte brukaren och jag till Basta kvarn. Jag har aldrig kört dit själv utan bara åkt med. Men vi hamnade på en jättefin sträcka utmed Lönern.

I Basta kvarn åt brukaren glass och jag drack vatten med smak av smultron. Överraskande god, faktiskt!

image

image

Nu sitter vi på balkongen och njuter av solen och sommaren.

Kraaam

1 comments
  1. Vilket härligt mål att springa marathon! Jag genomförde just Midnattsloppet i Stockholm, det var mitt första lopp EVER, hade urdåliga förutsättningar för att klara det och var sjukt nervös för att misslyckas men det gick. Och hej vad det gick dessutom.
    Här har du en att träna löpning med om du vill 🙂
    Kan behöva någon annan än sambon att springa med men känner inte en kotte i Mullsjö utanför jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fredag igen

Hej på er… en vecka går fort! Förra helgen startade vi att rensa i tvättstugan. Vi ska äntligen…