Isac har inte ätit på två nätter. Det beror iofs att jag inte har matat honom MEN han försöker verkligen somna om i famnen istället för att äta. I natt ville han sova i min säng eller han sa inte det men när jag la honom jämte mig så klappade och kelade han med mig. (Måste komma ihåg att klippa naglarna på honom, han rivs) När han hade somnat flyttade jag över honom till sin säng MEN han vaknade när Ulf gick till jobbet så han fick komma tillbaka till min säng. Han sov till kl 7, då åt han på bägge mina bröst. Sen bet han mig!

Förhoppningsvis så fortsätter det så här och vi kan lämna bort honom så Ulf och jag får lite egentid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Keso, hallon och ketomüsli

Fredag igen

Arbetsveckan nummer två är snart avklarad. Härligt. När onsdag har kommit så går det fort till fredag. Igår…
Hortensia

Hortensia

Jag har förälskat mig i Hortensia! De är så vackra så jag köpte två stycken till Uffe i…

Hej Världen!

Oj vad länge sedan det var jag bloggade! Vad hände? Tja inte vet jag… livet kanske… ja det…