God Tisdag!

Jag säger som Adam Alsing, God Tisdag! Här är det superhärligt väder, solen skiner och himlen är blå. Det är fortfarande kallt ute så det kommer bli en perfekt höstdag.

Det går inte så bra för mig just nu. Förra veckan gick jag ned 3-4 hg om dagen och denna veckan går jag upp ena dagen och ned nästa. Fast vikten går långsamt nedåt. Det gäller väl bara att hänga i och tillslut så slutar vikten på minus, hoppas jag! Jag har det alltid trögare varannan vecka, det är lite frustrerande.

Dessutom är jag hängig och kan inte springa, det är jättefrustrerande! Undrar när det ska släppa!

Såhär fint var det i söndags när jag gick runt sjön!
 id=

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "God Tisdag!"

  1. Benita

    Roligt att hitta hit, och det ser ju superskönt ut att gå runt sjön!

    Krams