Snart helg

Fredag, så härligt. Jag har ingen inspiration att jobba idag. Jag vill bara hänga framför datorn och slösurfa och sedan gå hem tidigt.

Jag längtar hem idag och klockan är inte ens 9! Det är inte ofta jag känner såhär när jag är på jobbet men ibland vill man bara krypa under täcket igen.

Jag känner att en förkylning är på gång =( jag boostar mig med extra vitaminer och hoppas på att mota Olle i grinden. Det var ”bara” två veckor sedan jag kände samma sak och då kunde jag mota förkylningen. Hoppas på det igen =)

Det konstiga i denna konstiga dag är att jag inte är sugen på att åka hem och mumsa eller vräka i mig saker. Jag vill gå och lägga mig i sängen och sova MEN först har jag lust att springa.

Jag skulle löptränat igår men valde att spendera kvällen med min syster istället. Det var så länge sedan vi träffades och vi hade massor att prata om. Jag hoppas att vi kan ta upp kontakten igen och träffas oftare! Myskvällen med syrran gav extra energi och lust till hälsosamma val.

Om jag håller mig till planen denna helgen och ända fram till onsdag så kommer jag förhoppningsvis ha gått ned ca 1 kg till, dvs totalt 5 kg sedan 17 jan. Sedan tar vi paus och äter normalt resten av vecka 7 samt helgen.

Måndag vecka 8 (20 feb) kör vi frukt och grönsaker igen = 10 dagar! Då border jag gått ned 7 kg => 66,6 kg! Wow, då skulle jag vara glad!

Nu kööööör vi!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *