Ikväll ska vi ha onsdagsmys. Jag har lagt 2 st kycklingfiléer och 1 st kalkonbröst i marinad. Jag har gjort en mangodressing som vi ska ha till de ugnsrostade rotsakerna. Men det regnar, vi hade tänkt att grilla men vi får nog steka fågeln istället.

Inez pratar massor. För en stund sen så öppnade hon kylskåpet själv och pekade på vindruvorna. Så det var bara att dela lite vindruvor och ge henne. Jag hade gjort en blåbärssmoothie till mig själv som hon givetvis skulle ha av oxå och hon gillade det jättemycket.

Isac ligger på golvet och leker i babygymmet. Snart rullar han nog för han kommer över på sida och sedan veta han nog inte hur han ska göra med armarna. Men det klarar han nog snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Altan

Här bygger Ulf vår altan, den är nästan färdig… Pyret, du är nu 12 veckor gammal och du…

Lördagsträning

Så vad det dags igen. Jag tränade =) Stolt över mig själv som gjorde det fast det var…

Solgul fiskgratäng

och hemmajobb. Fredag och ikväll blir det tacos. Vi äter tacos varje vecka, blir det inte på fredagen…