Strax innan alarmet startade kl 07 i morse så ville Inez komma in i vår säng. Så då snoozade jag till kvart i åtta, då fick Inez välling och sedan gick vi upp. Inez somnade alltså inte om! Ändå kändes det inte som om vi kom igång ordentligt, fast vi var klara med morgonbestyren när tjejerna (från föräldrargruppen) kom på tisdagsfika! Det tar alltså 2 timmar för oss att göra i ordning oss på morgonen. Då hann jag inte ens duscha! Men det kändes ganska bra att jag nu vet på ett ungefär hur lång tid det tar!

Tjejerna hade med sig en present till Isac när de kom på fika. En filt med tassavtryck, body med ufon och ett par jeans. Isacs första jeans! Kul att få presenter =) När Inez föddes fick vi så mycket kläder att det var massor med kläder som bara blev använda en gång. Det mesta är tyvärr rosa så jag tror inte att vi kommer att klä Isac i dom! id=
Nu ska jag röja upp efter Inez lekkamrater och sedan är det väl dags att börja med middag!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Baksidan II

Nu är Alf här och gräver. Det blir så fint. Snart kommer det en lastbil med matjord. Då…
Rensade kantareller

Kantareller

I förra veckan fick jag kantareller av en god vän! Hon hade tillsammans med sin mamma varit i…

60-årspresenten

Nu har vi firat mamma. Vi var på Soya och åt. Sen hem till mamma för lite mingel.…