Idag har min pappa och bonusmamma firat Ulfs 40-årsdag (han fyllde i torsdags).

Jag lagade köttfärspaj. Till efterrätt var det ostkaka, min favorit. Inez var glad och tyckte det var kul att träffa sin morfar och bonusmormor.

Just nu så håller Ulf på med sitt bioljud. Det är hans stora intresse! Han har kopplat in 9 högtalare till förstärkaren. Han säger att nu har vi 7.1-ljud(!). Jag fattar inget! Han har köpt en Blue-ray-spelare, mycket fin bild. Fast projektorn funkar inte tillsammans med Blue-rayfilmerna. Så nu måste han köpa en ny sån! =) Det gjorde honom glad!

Nu ska han testa högtalarna. Då sätter han på Kill Bill! Jag fattar fortfarande inte grejen med 9 högtalare!

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Måndagsmorgon…

Jag sitter här framför datorn, jag vill skriva något men jag vet inte vad… Det är mörkt ute…

Igår var en pissdag!

Imorgon skulle min bonusmamma och pappa vara barnvakt åt Inez. Min bonusmamma ringde och frågade om det var…

Damm damm damm

… damm i näsan, damm i öronen, damm i ögonen och damm lite överallt. Jag har nämligen slipat…