40-årsfirande

Idag har min pappa och bonusmamma firat Ulfs 40-årsdag (han fyllde i torsdags).

Jag lagade köttfärspaj. Till efterrätt var det ostkaka, min favorit. Inez var glad och tyckte det var kul att träffa sin morfar och bonusmormor.

Just nu så håller Ulf på med sitt bioljud. Det är hans stora intresse! Han har kopplat in 9 högtalare till förstärkaren. Han säger att nu har vi 7.1-ljud(!). Jag fattar inget! Han har köpt en Blue-ray-spelare, mycket fin bild. Fast projektorn funkar inte tillsammans med Blue-rayfilmerna. Så nu måste han köpa en ny sån! =) Det gjorde honom glad!

Nu ska han testa högtalarna. Då sätter han på Kill Bill! Jag fattar fortfarande inte grejen med 9 högtalare!

Tjingeling

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *