Idag firar vi att Inez blir 7 månader. I morse låg jag i sängen och tänkte på hur jag för 7 månader sen kände att något var på gång. Hur jag efter att slemproppen har gått låg i sängen och väntade på Ulf och löste sudoku för att slippa känna värkarna =)

Allt detta känns så avlägset men ändå så nära. När jag tittar på Inez så är kärleken så stor att jag funderar på hur det ska få plats med en liten till i mitt hjärta. Är det inte redan fullt? Jag vet att jag hade dessa funderingar när jag väntade Inez. Hur ska jag kunna älska någon mer än Ulf? Hur gör andra människor? Jag vet att det fungerar, men är det inte så att man alltid har en favorit?

Nu måste jag nog döpa om min blogg. Hmmm undrar var den ska heta? Det är något som jag får fundera på, det är ju ett par veckor kvar innan syskonet kommer. Är det någon som har något förslag?!

Nähä, nu ska jag spela alfapet på nätet =)

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vecka 28 (v27+2)

Detta händer med Pyret denna veckan: Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt…

Måndagsmorgon…

Jag sitter här framför datorn, jag vill skriva något men jag vet inte vad… Det är mörkt ute…