Jag har haft ett sår på mitt högra bröst, pga detta började jag använda amningsnapp. Allt fungerade bra men igår ville inte Inez ta amningsnappen. Bra, tänkte jag och började amma utan. Det gick inte så bra… hon tar inte brösten ordentligt och bröstvårtan är alldeles platt när hon släpper. Hon sprattlar och vill inte ta bröstet ordentligt! Det är en kamp och jag blir svettig och Inez blir svettig… och i morse så kräktes hon upp allt som hon lyckats få i sig… *suck*

Igår ringde jag amningsmottagningen och beklagade mig… barnmorskan sa att hon skulle be någon från BB-hemvården ringa mig idag och kanske jag kunde åka in för amningsobservation! För en stund sen ringde barnmorskan och vi ska dit kl 14 för observation. Jag känner mig lättad och det ska bli skönt att få hjälp… riktig hjälp! Jag anser inte att min BVC-sköterska har hjälpt mig med amningen! Idag ska jag verkligen se till att jag får den hjälp jag behöver så att jag kan fortsätta att amma!

Jag vill amma på heltid och inte använda tillägg… men om inte Inez går upp ordentligt så måste vi ju ge tillägg… Ja, ja, vi får väl se hur det går i eftermiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg