Idag så hittade jag Inez på magen, igen. Hon försöker och försöker hela tiden och idag lyckades hon igen. Vi har vänt på babygymmet så hon måste ligga på magen nu för att kunna leka med leksakerna och då vill hon ligga längre än innan. Vi får väl se hur det går med rullningarna i framtiden.

Ikväll har vi varit ute och gått, Ulf, Inez och jag. Vi tog bärselen för att Inez inte skulle somna. Det var påfrestande för svanken och det påminde mig om gravidmagens tyngd =) Skönt att man kunde ta av sig “magen” när vi kom hem!

Nu ska jag dricka the och äta knäckemacka medan Ulf nattar Inez!

Tjolahopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Mina avslutade projekt

Det var visst inte så många som jag trodde. Det finns nog endel UFO:n i stickkorgen ändå… måste…

En helt ny känsla…

Ni vet när man är sådär trött att det inte går att hålla upp ögonen… man blinkar för…

Högt & Lågt

Förra veckan hade vi “sommarfest” på jobbet. Lite annorlunda i år då pandemin fortfarande härjar. Vi hade bokat…