Söndagkväll…

… och det är dags för Beck igen. Jag har sett filmerna innan med ändå sitter jag här framför tv:n. Ulf är på buggkurs och Inez sover.

Hon ligger i soffan jämte mig, hon ser fridfull ut. Ibland kommer små stönande ljud som tyder på att hon drömmer. Armarna har hon sträckt upp och händerna ligger nära öronen. Benen ligger idag halvt böjda annars brukar hon ligga med benen som en liten groda. Nu grejar hon igen, suger lite på tutten och stönar lätt. Ibland vickar hon på fötterna och ibland så kikar hon lite. Hon vaknar nog snart och vill ha mat. Åååå var villkorslöst jag älskar henne.

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.