Imorgon skulle min bonusmamma och pappa vara barnvakt åt Inez. Min bonusmamma ringde och frågade om det var ok att de åkte till Motala för att hämta brorsan. Jag sa att det var helt ok och att de gärna fick hämta Inez tidigare. Jag såg bara fördelar med detta! Jag fick mer tid för mig själv att duscha och göra i ordning mig. Ulf och jag fick lite tid ensamma innan festen.

Tyvärr tyckte inte Ulf att det var en bra idé att åka ca 20 mil till Motala med en 6 månaders. Han fattade inte varför och jag försökte förklara men tyvärr. Efter en dags diskuterande så ringde han min bonusmamma som blev jätteledsen, jag förstår henne. Hon hade ju planerat hela lördagen och så ringer Ulf och pajjar allt. Han kan inte förstå varför hon blev ledsen och började försvara sig inför mig. Antagligen fick han dåligt samvete och försökte få sig själv att känna sig bättre. Jag försökte förklara för honom men han vill inte förstå och han vill inte se det ur vår synvinkel.

Min bonusmamma blev så ledsen att hon inte ville vara barnvakt alls. Hon tyckte att Ulfs mamma kunde vara det för det var ju så han vill iallafall! Jag messade henne och frågade om hon verkligen inte ville vara barnvakt efter de kommit hem från Motala. Hon skulle fundera på det. Ulf och jag bestämde att hans mamma och pappa inte skulle vara barnvakt heller. Antingen är A-M och pappa det eller ingen alls. Då får Inez följa med på fest!

Nu är det ju så att Inez är hans oxå så jag kan ju inte bara bestämma. Jag önskar att jag hade kollat med Ulf innan MEN som sagt, jag visste inte att det skulle vara ett problem!

Gårdagen var en pissdag, skönt att Ulf och jag blev sams. Allt kändes mycket bättre när vi gick och la oss. Han somnade medan jag lyssnad på talbok. Vi höll händer! Det var en jobbig dag som äntligen var slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktuppgång

Inez har nu börjat att gå upp i vikt. Jag var på BVC med henne i fredagsmorse för…

Bloggtorka

Det var verkligen länge sedan jag skrev ett inlägg. Jag har vet inte egentligen varför jag inte skrivit.…