Ni vet när man är sådär trött att det inte går att hålla upp ögonen… man blinkar för att få lite syre in i ögonen för att det ska öppnas… det känns som man har gamla torra linser i ögonen men man har ju inga linser på sig… man ser suddigt och kroppen är så tung att man inte orkar lyfta en arm… kroppen väger 150 kg och man har ont i huvudet… då är man trött!!

Ändå vaknar man när den lilla kärleken gnyr… ändå sätter man sig upp och ammar… ändå hittar man tutten för att ge sin lilla kärlek… ändå älskar man det lilla Pyret… ändå öppnar man sin ögon för att titta en stund på den vackra lilla tjej som ligger jämte…

Min Inez har olika ljud, hon gnyr på olika sätt beroende på vad det är hon vill… mest av allt älskar jag det lilla gnyljudet hon gör när hon är nöjd… när hon har fått mat och ligger på mitt bröst och är nöjd och mätt… Då tittar jag på henne och då blir jag så översköljd med känslor…

Det värsta är när hon skriker för att hon är ledsen… det är så hjärtskärande att jag gråter… jag behöver nog inte förklara mer för ni vet säkert hur det känns..!

Nu skriker hon för att hon är hungrig… så jag ska amma henne…

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

5 månader

Idag är Inez 5 månader. Jag vet att alla nyblivna föräldrar tycker att tiden går snabbt och det…

Inez

Här kommer lite bilder på Inez…

Mitt hjärtat värker…

… när jag tittar på Inez. Hon är så vacker… Just nu ligger hon i soffan jämte mig…