… är ju inget roligt! Men jag måste vara tacksam att Inez sov till halv sex i morse, inget nattmål! Jag tror att det beror på mjölkersättningen, jag upplever att hon blir mer mätt på Sempers än på Nan. Däremot luktar hennes kräk surt när hon äter Semper men inte när hon äter Nan. Om hon blir förstoppad eller inte med de olika mjölkersättningarna vet jag ännu inte, det är iaf inget jag upplevt än!

Igår träffade jag nästan alla tjejerna från föräldrargruppen. Vi gick runt sjön och sedan fikade vi i Kyrkans Hus. Jättetrevligt, vi ska göra om det på fredag! Efter det var vi på BVC och vägde Inez, hon hade gått upp 375 g till 4455 g. Hon är dock mindre än de andra bebisarna i föräldrargruppen, men den beror ju på att hon inte gick upp som hon skulle i början. Hon är inte heller så lång som de andra men det är ju inte jag heller =)

Idag ska jag förbereda lite inför dopet på söndag. Jag ska göra köttfärspajer, de går ju frysa in så har jag maten färdig. Jag kom just på att det går att beställa marsipan till princesstårtor på näten… det kanske man ska göra… ja, ja, jag får fundera på det =)

Prästen kommer på torsdag för att prata om dopcermonin. Hon verkar lite snurrig men det återstår att se…

Nähä, dags att surfa runt lite =)

Tada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Måndag

Jag blir så trött på mig själv. Jag fuskar och fuskar och fuskar med maten, inte med löpningen.…