Denna helgen har varit lugn och skön. I lördags gick vi långpromenad runt sjön. Jag trodde inte att jag skulle orka runt men det gick. Fast man vågade ju inte stå på då jag var rädd att stygnen skulle göra ont.

Jag somnade iofs toktidigt på lördagskvällen. Jag somnade först när jag la Inez och sen matade jag Isac och toksomnade i soffan. Sov till ca tolv då Isac fick mat igen. Sen gick vi och la oss. Som tur var så var det 3 timmar mellan amningarna. Skönt och när jag vaknade i morse så kände jag mig ganska utvilad!

Vi upptäckte att Inez har fått 2 nya tänder i underkäken. Det förklarar den dåliga magen och aptiten. Inez har även fått dos 2 av vaccinet för svininfluensan.

Idag har jag haft energi och städat. Det känns mycket bättre när man har ett relativt rent hem! Egentligen skulle jag bytt lakan oxå men det orkade jag inte. Gör kanske det imorgon!

Ulfs föräldrar har varit här och hälsat på Inez och Isac. Det är snart dags för Isac att få mat. Så det är bäst jag slutar!

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Midsommarbubbel

Midsommarafton

Vilken midsommarafton det blev. Solen sken hela dagen, fast det var blåsigt. Vi firade dagen ensam, som jag…

Det var länge sen…

… som jag skrev. Jag ska försöka bättra mig på det. Det har hänt rätt mycket. Inez har…

Damm damm damm

… damm i näsan, damm i öronen, damm i ögonen och damm lite överallt. Jag har nämligen slipat…