Att gripa efter något

Inez ligger i babygymmet. Hon ligger och tittar på de olika sakerna. Jag ser hur hon vill ta i pingvinen och lejonet. Hon tar sats med armen men hon missar. Hon viftar lite med armen. Sakta sakta lyfter hon armen och lägger den på pingvinen. Hon håller den på pingvinen och grejer lite med fingrarna. Sen blir hon trött och tar ner armen. Nu har hon högerhand i huvudet bakom örat och gosar med håret. Den vänstra armen är avslappnad på täcket vid vänster öra. Hon somnar nog snart!

Det är jobbigt att vara liten och vilja så mycket!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.