Inez ligger i babygymmet. Hon ligger och tittar på de olika sakerna. Jag ser hur hon vill ta i pingvinen och lejonet. Hon tar sats med armen men hon missar. Hon viftar lite med armen. Sakta sakta lyfter hon armen och lägger den på pingvinen. Hon håller den på pingvinen och grejer lite med fingrarna. Sen blir hon trött och tar ner armen. Nu har hon högerhand i huvudet bakom örat och gosar med håret. Den vänstra armen är avslappnad på täcket vid vänster öra. Hon somnar nog snart!

Det är jobbigt att vara liten och vilja så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vuxentid

Ikväll har Ulf och jag haft vuxentid. Vi har tillsammans med ett annat par varit på bio, den…

Mitt hjärtat värker…

… när jag tittar på Inez. Hon är så vacker… Just nu ligger hon i soffan jämte mig…