… förrän jag har testat allt! Jag ringde till Amningsmottagningen idag och frågade efter nässprayet som ska öka utdrivningen. Jag sa som det var att jag mått jättedåligt sen i fredags och att jag inte vill ge upp förrän jag har testat allt! BM sa att de inte erbjuder nässprayet förrän man frågar efter det… Men hon förstod att jag ville testa allt innan jag ger upp!

Nu har jag testat nässprayet! Det gick jättebra att amma Inez, till och med på mitt högra bröst där hon har haft svårigheter att ta bröstvårtan. När hon släppte brösten så var hon mjölkig runt hela munnen! Det var en sån härlig syn! Jag blev varm i hela mitt hjärta! Jag kunde sedan pumpa ut ytterligar 60 ml. Jag vet inte om det är mycket eller lite men det gick betydligt lättare att pumpa nu än vad det gjorde i morse! Inez är mätt och go och jag känner mig mycket gladare!

Ja, jag vet att jag är lite självisk och att Inez mår precis lika bra med mjölkersättning MEN det är ändå bättre om jag kan amma vilket gör mig gladare… jag trodde faktiskt inte att jag skulle vara så känslig över amningen som jag faktiskt blev. Innan allt det här så ville jag egentligen inte amma mer MEN nu när jag inte skulle få det blev det livsviktigt för mig… konstigt, kanske är det så att jag kan njuta av amningen mycket mer nu… fast Inez kanske krånglar lite och ska ta omtag hela tiden… man vänjer väl sig och nu vet jag att jag faktiskt vill amma!

Nähä, nu ska jag surfa runt lite och läsa om nässprayet Syntocinon!

Tada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Magbilder

Mina magbilder så här långt! Vecka 13 (v12+2) Vecka 15 (v14+4) Vecka 21 (v20+0) Vecka 24 (v23+4) Vecka…