… tja, det går väl så där… det finns ju inte så mycket bröstmjölk så jag har köpt ett te, Luzern te. Detta te ska öka produktionen av bröstmjölk och jag tror att det fungerar… jag har druckit 3 koppar i eftermiddag och när jag ammade innan så kunde jag trycka på bröstet och fick då ut bröstmjölk… häftigt!

Syntocinon-sprayet fungerar… det är skillnad på innan… så nu är det bara bröstmjölken som fattas sedan kan Inez ammas ordentligt!

Det sista som lämnar än är hoppet… jag är hoppfull att amningen ska komma igång ordentligt… skam den som ger sig!

Nu är det dags att amma igen… Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Nu går det bättre…

Jag ammade fullt ut igår! Jag ammade ofta och Inez verkade nöjd! Jag hoppas att detta fungerar… Hon…