Föräldrargruppen

Igår var Ulf och jag på första mötet med föräldrargruppen. Jag tycker inte om sånt… jag gick för att jag trodde att Ulf behövde det… det visade sig att han inte heller tycker om sådana tillställningar MEN vi bestämde oss för att härda ut! Det kommer ju att bli bättre när vi lärt känna lite nya människor!

Pyret sparkar och lever… nu börjar jag få svårt att sova… för det första så snarkar jag… jag snarkar så högt att jag väcker mig själv… och väcker jag inte mig själv så väcker jag Ulf… Inatt har jag varit så rädd att jag ska snarka så jag knappt har sovit något… jag är sååå trött… Ja, ja, jag kommer sova gott inatt i alla fall! För det andra så gillar tydligen inte Pyret att jag ligger i framåt-stupa-sidoläge. Då sparkar han och buffar så jag måste flytta på mig… på sidan är jobbigt att ligga då får jag ont i ryggen… så det är bara ryggläge kvar… och då snarkar jag..! Vilken ond cirkel… snart sitter jag väl och sover *fniss*

Nähä, morgonkaffe och sedan sätter vi igång med jobbet…

Tjingeling

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Föräldrargruppen"

  1. Misen

    Oj vad jag känner igen det eär med att det är svårt att hitta sovställning. Jag använde kuddar bakom och framför ryggen för att stötta så man inte får ont i ryggen. Lite att experimentera med kanske? Enda nackdelen är sambon som klagar att inte han får nån kudde… 🙂