Förvärkar

Jag undrar om det är förvärkar jag har… hela helgen har Pyret tryckt uppåt och det har gjort ont, ont och lite ont… rätt var det är så blir magen stenhård och det drar och trycker nedåt. Då är det bara att andas lugnt… tre djupa andetag och sedan går det rätt bra… sen är smärtan helt plötsligt över…

Märk väl! Jag klagar inte… jag har lovat mig själv att inte klaga… det gjorde min syster under hennes första graviditet så det räcker för mig oxå!

Igår var det farsdag! Pyret och jag hade köpt present till blivande pappan! Han fick en bricka med två the-koppar, det stod mamma på den ena och pappa på den andra… Dessutom fick han farsdags-the. Han blev överlycklig!

Ikväll är det föräldrargruppen igen och idag ska det faktiskt blir roligt att gå dit… det är förlossningssnack som gäller… intressant!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *