Mina onsdagskvällar har bytts från onsdagsmys till onsdagsyoga. Det lustiga är dock att vi nu har mys nästan varje kväll istället för “bara” onsdagar.

Mattermosen var ingen succé! Ulfs mat var iskall men han åt den ändå. Han sa att det var helt ok att äta kall chili con carne. Så han har med sig en portion idag oxå! Så när han kommer hem i eftermiddag är han inte så hungrig utan kommer fixa mat tills jag kommer hem. I nuläget vet jag inte vad det blir, det får Ulf bestämma. Det ska bli så mysigt!

 id=Just nu väntar jag på att bilden jag tagit med mobilen igår ska skickas till min e-postadress så jag kan lägga in min magbild. Magen är rund och står rätt ut. Jenny tror att det blir en flicka då jag inte har lagt på mig någon annanstans än på magen. Men kan man verkligen utgå ifrån detta? Min syster tror att det är en pojk då jag inte har mått illa, vilket hon inte heller gjorde med sin son (hon har 2 flickor och 1 pojk).

Innan ville jag ha en flicka och trodde att jag bar en pojk men nu vet jag inte. Det kvittar vad det är för kön bara Pyret är frisk!

Nähä, dags att dricka lite kaffe och sedan ta tag i arbetet! Ha det så bra!

Tjingeling!

1 comment
  1. Låter jättemysigt med gravidyoga. Jag yogar en del hemma med magen och det funkar bra. Hoppas du får en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vecka 28 (v27+2)

Detta händer med Pyret denna veckan: Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt…

2 årsjubileum

Idag har jag 2-årsjubileum. Det är 2 år sedan jag slutade röka. Jag hade rökt i 15 år…