Det var meningen att Marita (Ulfs mamma) och jag skulle följa med till Jans (Ulfs pappa) skogsmaskin när Ulf la in ett nytt jobb och plocka lingon. Det fanns inte så många lingon men ganska mycket blåbär MEN det orkade vi inte plocka. Jag hittade dock lite kantareller så de plockade vi. Vi hade säkert hittat fler men det var lite blött och jag hade inte gummistövlar på mig. Jag tycker det är lite jobbigt att gå i skogen utan gummistövlar. Rätt vad det är så kliar det på benen och man vet inte vad det är som har anfallit!

När vi kom hem så förvällde jag kantarellaren och gjorde omelett med kantarellstuvning. Den ska Ulf värma tills jag kommer hem ikväll. Det ska bli intressant att se om Ulfs mattermos håller värmen så att han kan ta med sig mat till skogen. Jag hoppas det för han behöver energin ifrån maten för att kunna jobba hela dagen.

Förresten, det har jag glömt att berätta: I lördags var jag och Elias (min systerson, 4 år) i skogen och hälsade på. Vi fikade och sedan fick vi åka med när Ulf fällde träd. Vilken upplevelse! Elias var som ett lite ljus och nu är Ulf hans stora idol. Hela vägen hem frågade han efter Ulf och pratade om Ulf. Han skulle berätta för pappa om skogsmaskinen, å mormor, å morfar å Cissie… Han var så supersöt och jag såg hur Ulf tittade på honom. Jag märkte då att han längtar efter Pyret! Ulf kommer bli en underbar pappa!

Kärlek: Jag vet äntligen hur äkta kärlek känns. Jag är såå lycklig och jag längtar hem på dagarna, jag vill bara vara med Ulf. Jag vill kramas och hålla hans hand. Jag har en familj och jag är trygg. Trygg i mig själv och trygg i mitt förhållande. Jag mår såå bra….

Nu är det dags för morgonkaffe! Ha en bra dag!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Börjar om

Efter ett blogguppehåll så börjar jag om. Första inlägget efter ett uppehåll är svårast. Jag börjar om med…

Härliga söndag

Jag älskar att äta frukost länge. Söndagar är den enda dagen som Ulf och jag äter den tillsammans.…