border=Igår kom min beställning från Addnature.com. Jag hade beställt en mattermos till Ulf, den vi köpte i helgen var urkass. Det var en överraskning. Han har kämpat på hela veckan med kall mat och jag tycker att han har varit så duktig. Han mår ju så mycket bättre när han äter lagad mat på dagen. Inte tokhungrig kl 17 när vi kommer hem.

I alla fall, vi såå godissugna så vi gick till ICA och handlade, jag tog med mig postavin och sa att det var en yogadvd. Vi bar hem godis och paket och när vi kom hem gav jag honom paketet. Han tittade storögt på mig och undrade vad han gjort för att förtjäna paket mitt i veckan. Jag sa som det var: “Jag älskar dig och har beställd detta till dig!” Glad i hågen och paketgalen som han är började han slita i paketet. Men fick naturligtvis inte upp det! Han tog fram en liten kniv, men det gjorde inte saken bättre. Jag såg att han var frustrerad och nyfiken så jag sa: “Använd en sax!” Då äntligen fick han upp paketet. Nu var jag nyfiken på hans reaktion, han tittade konstigt på kartongen som om han inte fattade vad det var… sen läste han på kanten: “Mattermos…? Har du köpt en mattermos?” Han pussade mig och log lyckligt och säger: “Då får jag varm mat imorgon, vad gott! Tack så mycket!

Innan Ulf åker till jobbet, dvs 5 i 5 så kommer han alltid in och säger hejdå! Detta gjorde han idag oxå. Han sa oxå “Det ska bli gott med varm mat idag!” Han hade fyllt termosen med varmt vatten kvällen innan och det var fortfarande varmt så jag tror att termosen blir perfekt!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Glukosbelastning…

Igår gjorde jag glukosbelastning. Det var långtråkigt… jag vaknade kl sex och var vrålhungrig! Jag var nog hungrigare…

Sköldkörteln

När jag var gravid med Inez fick jag diagnosen hypotyreos, dvs underfunktion i sköldkörteln. Jag har sedan dess…

Ny blogg…

Denna nya blogg kommer att ersätta mina tre andra bloggar. Bloggen kommer handla om mig och mitt nya…