… så blir det nästan aldrig något gjort. Jag älskar att ha mycket att göra och det är nog därför som jag skjuter allt framför mig. Så är det just nu på jobbet. Joel har inte kommit tillbaka från semestern än och det betyder att det är lugnt här. Jag har lite åtgärder som jag kan göra MEN det är inte så himla viktigt. Jag sitter här och dricker kaffe och funderar på vad jag ska göra, vilken åtgärd som jag ska ta först. Antaligen blir det att fixa loggan till Los Naranjos flash och sedan att fixa de åtgärder som Troja-Ljungby vill få ändrade. Fast det bär emot, Troja-Ljungby har ändrat så mycket på min webbdesign att jag inte tycker den är så snygg längre MEN det är deras hemsida och de måste vara nöjd med den annars så är det ju ingen vits. Det skulle dock var kul om någon kund bara köpt min design med hull och hår och inte ville ändra något. Men det kommer väl…

Nä, dags att göra ett handtag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fettsugning

I november var jag hos min lymfterapeut och då frågade jag om remiss för att få en fettsugning.…

Tabata

Idag har jag tränat ett Tabatapass som är inspirerat av Olga Rönnberg. 1. Burpees 2. Utfall med hantel…