Vad ska äta i kväll?

Varje morgon när jag åker till jobbet så ringer jag min man. Vi pratar lite om vad som kommer hända under dagen… Varje dag, förutom fredagen, så frågar han… Vad äter vi i kväll? Den sista tiden har jag inte haft några bra svar. Då blir det oftast mat med mycket kolhydrater… och det mår jag inte bra av… Jag har försökt att göra listor med idag kom jag på den briljanta idéen att göra digital lista… och bjuda in Uffe så att han också kan få lite idéer när mina tryter.

Google har en app som även går att använda på datorn, Google Keep. Jag la in alla matförslag som jag kan komma på och bjöd in Uffe att se och ändra/lägga till. Jag hoppas på att detta ska göra matlagningen lite enklare 😉

Vardagsmat i min lista

Har du något annan maträtt som är ett säkert kort, kommentera gärna <3

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *