Idag vaknade jag upp till ca 20 cm snö i Mullsjö, det är iofs inget ovanligt att vi har snö… men igår när jag kom hem efter jobbet var det ju barmark. Det tog en evighethet att borsta av bilen… och när kom till rondellen, ca 50 m hemifrån var det kaos där. En lastbil kunde inte ta svängen in i rondellen ordentligt och fick backa och göra om… flera gånger… blockerade både rondellen och vägen förbi honom… det måste varit superstressigt… kön efter honom var lång… Tur jag inte kör lastbil, hade nog haft magsår.

Förra lördagen var det Vårmarknad i Lidköping och vi i mustangklubben var där… Det känns alltid som om säsongen kickar igång i och med denna träffen. Förra året var det så fint väder och flera tog mustangen dit, inte vi… Uffe var osäker på ifall vägen var sopad 😉

I år var det kallt och hemskt… men ändå fanns det raggare som var ute och festade! Efter marknaden åkt vi till Falköping och åt på Ströget. Jag åt pizza, för ovanlighetens skull.

Resten av kvällen kollade vi på TV och mumsade godis… Fick tips om en ny sorts Ahlgrens bilar, Gröna bilar… med smak av citron, äpple och päron, sååå god, min nya favorit…. även resten av familjen gillade dom!

I morgon skulle vi egentligen provköra runt Vättern, vi håller i en tur i mitten på maj. Men nu när det snöat så är vägarna så tråkiga… Så det får nog bli i påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Morgans Mission

Jag sitter här i ett sjukrum på Ryhov. Min brukare har fått urinvägsinfektion och får antibiotika intravenöst. På…

Bakning

Jag gör monster cupcakes tillsammans med Inez. Jag hittade receptet hos Bambi. Hoppas att de blir succe. Ingen…

Glad Påsk

Här är påskbuffen. Det enda jag saknade var lite mer grönsaker, det fanns bara broccoli 🙁 Påskmusten var…