Äntligen måndag! Ja, här finns ingen söndags- eller måndagsångest! Ny vecka och nya möjligheter!

I lördags gick gubben och jag en långpromenad, det var en härlig höstdag. Luften var så där krispig som den är på hösten och jag känner att jag älskar hösten. Efter promenaden fikade vi och sedan åkte vi in till Jönköping, Isac ville gå in på Lekia. Vi hade bestämt att vi skulle mysa till det och äta ute, så vi valde Dal Baffo. Jag åt pizza, supergod, jag har inte ätit mat med mjöl på hela sommaren men lyxade till det lite 😉 Men efteråt fick jag jätteont i benen och fötterna men det börjar gå över nu.

Efter middagen gick Inez och jag in till centrum och drack kaffe på Frimans. Vi hade kvalitetstid, kan man säga. Sedan gick vi vidare till Kulturhuset Spira, vi hade biljetter till Shirley Clamps show, “Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt”. Showen var jättebra! Jag gillar Shirley och Inez tyckte att det var en rolig kväll. Efter showen gick vi till mitt kontor och hämtade jackorna, då hör vi fortfarande Shirley och helt plötsligt kliver hon ur hissen! Vi blev så paffa, både Inez och jag men även Shirley. Vi pratade några ord innan Inez och jag gick till tåget.

Igår storhandlade jag och planerade veckans middag. Vi åkte in till Asecs och köpte vinterskor till Isac. Inez och jag handlade lite nya kläder på H&M. En snabbsväng in på Mio resulterade i en prydnadselefant som genast fick namnet Pelefant, kommer ni ihåg honom? Vi stannade också på Rusta och kollade efter kaminfläkt men den hade för bred fot så vi köpte en på Jula istället.

Innan Inez gick och la sig sa hon god natt, som vanligt men visade i mitt öra “Bästa helgen…. ever, mamma!” Det gjorde mig så glad då hon först inte ville följa med på Shirley men sedan ändrade sig <3

Det blev ett par avsnitt av The Walking Dead också… innan jag somnade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vuxentid

Ikväll har Ulf och jag haft vuxentid. Vi har tillsammans med ett annat par varit på bio, den…