I fredags var vi hos min pappa och bonusmamma. Det var jättelänge sen vi träffades. Vi spelade kort och ett nytt spel som de köpt, Rummy. Rummy är ett spel där man tävlar om poäng med andra spelare på ett roligt och trivsamt sätt. I detta utmanande spel lägger man brickor på bordet som antingen har samma siffror eller är i nummerföljd. Den spelare som först har blivet av med sina brickor vinner. Spelets delar är högklassiga, det är lätt att lära sig spelet och det är också utmanande för mycket skickliga spelare. Inez somnade vid sju och sov sen hela tiden i liggvagnen.

I lördags var det dags för återträff med gamla klassen (från grundskolan). Det var trevligt men jag förstår varför vi inte har träffats eller umgåtts något efter nian. Man har liksom vuxit i från varandra och har egentligen inget gemensamt! Man frågade vad man jobbade med och hur många barn man hade. Sen hade man liksom inget att prata om. Lite synd men det är väl så det är.

I söndags gjorde jag ingenting. Ulf började tapetsera och det blir så himla bra. Jättefina kontraster mellan svart, rött och vitt.

Idag jobbar Ulf, det skulle komma en reperatör och byta datorn på hans maskin. Så här ser hans skogsmaskin ut, det är en John Deere 1270D. Mer än så vet jag faktiskt inte, förutom att den är stoor!


Jag har gått runt Mullsjön tillsammans med Erika, min granne. Det är så kul att jag får fler och fler vänner i Mullsjö. Imorgon är det dags att träffa tjejerna i föräldrargruppen igen. Vi går runt sjön och sen fikar vi i Kyrkans Hus. Det är så trevligt och jag längtar alltid till nästa gång.

I början av min mammaledighet så längtade jag tillbaka till jobbet… nu vill jag inte att denna tiden ska ta slut. Jag tittar på Inez som lär sig nya saker varje dag. Idag tog hon tag i foten för första gången. Hon höll den inte särskilt länge men det var tillräckligt för mig.

Det var en sammanfattning av vad vi gjorde i helgen. Vad har ni gjort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ostkaka

Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka. Det är då självklart att…