Lucka nr 8: VAD DRÖMMER DU OM?

Detta är en del av Kajsons julkalander, du läser mer här.

Jag drömmer om en resa till USA. Jag vill köra bil genom hela USA på Route 66, jag vill se Florida och California. New York, Los Angeles och San Fransisco. Jag vill bada på Miami Beach och se Grand Canyon, och mycket mycket mer…

Ibland när jag inte kan sova så brukar jag visualisera. Det är ju indirekt ett sätta att drömma. Jag bruka då visualisera stort. Om vi inte ens vågar drömma stort kommer vi aldrig kunna nå dit vi vill. Innan jag fick barn så drömde jag om familj och då visualiserade jag det… jättemycket… Nu har jag en underbar liten familj precis så som jag visualiserade.

Jag drömmer också om att någon gång få känna att jag duger… det låter väldig klysigt nu när skriver det. Det skulle vara så skönt att någon gång känna att jag är nöjd med mig själv också… Inte bara efter att jag har presterat (städat, tvättat, läxhjälpt…) Men det är en återkommande känsla jag har… att jag inte duger som jag är… sorgligt. Jag känner ibland att jag inte räcker till som mamma men oftast så gör jag ett kanonbra jobb… mina så gulliganer är väldigt fina små personer. <3

Vad drömmer du om?

Detta är en del av Kajsons julkalander, du läser mer här.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *