Ännu än klyscha, min gubbe. Men det är sant, Gubben är min allra bästa vän. För honom berättar jag alla min så egenheter, alla min pinsamheter. Jag visar alla min dåliga och bra sidor för honom. Han har sett mig i alla osmickrande ställningar (barnafödande). Detta har jag gjort sedan den dagen jag träffade honom för drygt 25 år sedan. Redan innan vi blev man och hustru och långt innan han blev pappa till våra barn så var han min bästa vän. Det är han som har stått bredvid mig i alla lägen, även de gånger jag inte förtjänar det så finns han där.
Det är konstigt, tycker jag men han älskar mig och jag älskar honom… Härifrån till evigheten!

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’ showposts=’24’]
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

9. Det bästa med 2016

Det bästa med 2016 är nog lugnet som uppkommit efter småbarnstiden. Visst, barnen är fortfarande små men nu…

7. Alla länder jag varit i

Sverige Danmark Finland Norge Tyskland Schweiz Italien Frankrike Spanien Andorra San Marino Belgien Holland Storbritannien Thailand Turkiet Bulgarien…