Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Det är en sak som jag har tänkt på ganska länge. Jag gillar att sticka och virka… och gör det ganska mycket… Ibland kan jag sitta en hel dag… antingen framför tvn eller med en ljudbok i öronen.

Så om jag skulle öppna en butik skulle jag sälja garn. Jag skulle vilja ha en liten mysig lokal, där jag kan ha stickcafé, sitta och sticka/virka. Givetvis skulle jag ha en webbshop också… webbdesigner, som jag är.

Då skulle jag kunna handarbeta (oj vad tantigt det låter) hela dagarna… Där kan jag också designa och sälja egna mönster… När tiden finns att sticka om och göra rätt 😉

Jag älskar att botanisera bland garner och mönster. Jag har en hel lista på tröjor, strumpor, mössor och vantar som jag vill sticka… men tiden räcker inte till… denna helgen har till exempel inte stickat en maska… fast jag har velat… det har varit jag ska bara…

Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

8. Min favoritserie

Table of Contents Hide GåsmammanLethal WeaponVikingsBlindspotCalifornication (2007-2014) Favoritserier kommer och går. Så jag tänker ändra lite på denna…