2. Hur jag vill att min framtid ska vara

Detta var ett svårt ämne så när jag tänkte på framtiden så begränsade jag mig till om 5 år. Så om 5 år så bor vi kvar i Mullsjö och kanske även i huset. Vi pratar en del om att flytta för vi tycker huset är lite litet men vi gillar läget och sjöutsikten. Så i framtiden kanske vi har flyttat.

Om 5 år är Inez 13 år och Isac 12 år och antagligen inte hemma så mycket på helgerna eller så är det ett fasligt körande till fotbollsmatcher eller innebandymatcher. Gubben min, han jobbar fortfarande i skogen, förhoppningsvis har han tagit över hans fars företag och är egenföretagare, som jag! Jag kan då försörja mig på mitt företag.

Jag önskar att i framtiden har vi råd med en sommarstuga på kusten. Eller om vi inte har sommarstuga så önskar jag att vi regelbundet är utomlands, till värmen och/eller stora städer. Jag vet att man blir vad man tänker så att fantisera ihop en härlig semesterfilm borde jag nog göra nu.

I framtiden önskar jag också att det kommer finnas en ny tvättstuga, ja jag vet… väldigt materialistiskt men min tvättstuga är under all kritik.

Jag önskar också att jag i framtiden kan sluta nojja om min vikt. Att det finns andra saker som är viktigare än en siffra på vågen.

Förhoppningsvis har jag sprungit ett maraton och kanske gjort 10 st rena chins. Men vet vet… här fantiseras hej vilt!

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’]

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *