Ja, det har varit 100% mustang i helgen. Det började på fredagen, då vi tillsammans med 13 st andra mustanger åkte från Mullsjö till Falkenberg. Men först åt vi lunch på VIP i Mullsjö, inte det mest kulinariska stället men maten gjorde sitt syfte.

Vi körde denna gång över Fegen, där vi stannade för en fika. Det är så vackert vid Ätran och solen sken, det kändes som årets sista sommardag.

Vi hade bokat hotellrum på Hamngatan 27, samma hotell som vi bott på tre år i rad. Hotellet är byggd i ett gammal sjömagasin och har 28 rum som är rymliga, ljusa och inredningen är inspirerad från den tiden. Alla rum är smakfullt inreda med känsla för material och kvalitet och de flesta rum har utsikt över vattnet eller mot en vacker innegård. Tyvärr fick vi inte plats att parkera på innegården i år.

Efter incheckningen så hängde en del på innegården och endel gick en promenad. Jag stannade på innegården medan Uffe gick en promenad… till närmsta ölställe och drack öl =)

På kvällen åt vi på SISU, en asiatisk restaurang. Där har de all du kan tänka dig… mongolisk buffé, sushi och vanlig buffé. Efterrätt och glass… Isac åt jättemånga vegetariska vårrullar, undrar fortfarande ifall han förstod att de var grönsaker i *haha* Uffe började med mongolisk buffé och där fanns en kryddskål, skulle man kunna säga… han trodde det var svartpeppar och hävde på ganska mycket. Hans mat blev så stark. Han var högröd i ansiktet och särskilt om öronen. Svetten pärlades sig i pannan. Han kunde inte äta upp.

Som alltid så blev det mycket skratt och vi gick och la oss glada och trötta.

Lördagen bestod av en tur som mustangvänner som bor i krokarna hade ordnat. Det blev många fina vägar och jag hann att sticka jättemycket på min poncho. Vi åt på ett ställe som hette Route 154 och som också var ett bildmuseum. Sedan åkte vi vidare bl. a. genom Åkallas bokskog och resan slutade sedan hos en mustangvän som bjöd på kaffe och kaka.

Därifrån åkte vi sedan hemåt mot Ulricehamn, men körde sedan över Gällstad, Bottnaryd och Mullsjö. Vi var fyra mustanger kvar när vi runt 20-tiden var framme på VIP igen. Det handlades givetvis godis och sedan bestämdes vi att ses även på söndagen. Det var bilträff med fika i Månstorp.

Så det var bara att ge sig upp i ottan och ge sig iväg igen. Fika och bilar… alltid lika roligt. Sedan Mandys diner i Töreboda. Jag var helt slut när jag kom hem på kvällen, knappt jag orkade gå. Men det gjorde vi. I skrivande stund är det 327 dagar i stäck. Sedan blev det Viaplay och choklad i soffan.

Vad har du gjort i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sjukt rolig kväll

Den pågående pandemin har gjort att mitt sociala liv är nästan obefintligt men i lördags var det dags…