Ja, nu är det äntligen sommarlov för barnen. De har verkligen längtat och räknat ned, särskilt Inez som slutar sexan och ska börja högstadiet till hösten.

Så idag när jag skulle äta frukost frågade jag om de ville äta med mig… men det ville de inte, big surprise. Men när jag gått ned frågade Isac om han fick ändra sig… självklart, det är mycket mysigare att äta tillsammans, tycker jag. Han är i fas eller stadie där han håller på att bryta sig loss lite… det märks för han måste ha lite ömhet och kärlek mellan varven. Särskilt då när han är hemma då vill han gärna umgås. Gullungen.

Vi åkte till Töreboda och åt på Mandys Diner. Det var så trevligt, äntligen har barnen blivit så stora att det går att gå ut och äta. Vi pratade och skrattade. Det var så trevligt och jag blev alldeles varm hjärtat.

En liten bild på mustangen hann vi också ta. Precis nere vi sjön. Vi tog förövrigt ett av våra bröllopsfoton här.

Badpremiär har hunnits med.

Vi har också ÄNTLIGEN varit på den första officiella mustangturen. Det blev avslut i Flämslätt. Det blev en lång tur på ca 3 h med en liten besträckare i mitten. Här kommer en bild på alla bilarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg